Gulliver utazásai
Gulliver’s Travels (2010)

Műfaj: Fantasy, Kaland, Vígjáték
Rendezte: Rob Letterman
Szereplők: Jack Black, Billy Connolly, Catherine Tate, Emily Blunt, Jason Segel, Amanda Peet, Romany Malco, T.J. Miller, Chris O’Dowd, James Corden

Tartalom: Lemuel Gulliver (Jack Black) igazi kisember. Legfőbb ellensége a vekkere, a munkahelye, és irodai kollégái. Pedig egy nagy New York-i újságnál dolgozik – igaz, csak a postázóban. Végül valahogy mégis ráveszi elérhetetlennek tűnő szerelmét (Amanda Peet), az utazási rovat szerkesztőjét, hogy adjon neki egy komolyabb munkát, méghozzá hogy a Bermuda-háromszögből tudósítsa lapját. Gulliver utazása közben hajótörést szenved egy különös törpekirályságban, ahol a miniatűr uralkodónak azt hazudja, hogy ő az Egyesült Államok Elnöke. Aztán részt vesz a helyiek háborújában és békéjében, szerelmi és stratégiai tanácsokat ad nekik – egészen addig míg megjelennek az óriások.

A klasszikus történet feldolgozásának főszerepében a mindig vicces Jack Black-et láthatjuk, a Spancserek, és a Felkoppintva vígjátékokból már ismert Jason Segel, a bájos Emily Blunt, Amanda Peet, és Billy Conolly oldalán. Swift fantáziavilága most egy igazán látványos, és humorral teli filmen kel életre.

 

 

Link(ek):

Gulliver utazásai

Gulliver utazásai film

Gulliver utazásai film letöltés

Gulliver utazásai film letöltése ingyen

Gulliver utazásai filmnézés online

Gulliver utazásai letöltése

Gulliver utazásai ingyen letöltés

Reklámok