Rossz tanár

(Bad Teacher)

Műfaj: Vígjáték

rendező: Jake Kasdan
forgatókönyvíró: Gene Stupnitsky, Lee Eisenberg
operatőr: Alar Kivilo

szereplő(k): Cameron Diaz (Elizabeth Halsey), Justin Timberlake (Scott Delacorte), Jason Segel (Russell Gettis), Lucy Punch (Amy Squirrel), Phyllis Smith (Lynn Davies), John Michael Higgins (Wally Snur igazgató), Dave Allen (Sandy Pinkus), Jillian Armenante (Ms. Pavicic)

Tartalom:  Elizabeth (Cameron Diaz) igazán utálja a munkáját, lusta, lógós, és a nagy lehetőségre vár, hogy maga mögött hagyja tanári pályáját. Többnyire filmet vetít a diákjainak, hogy addig se kelljen hozzájuk szólnia. Hirtelen azonban feltámad az életkedve, amikor a suliba érkezik az új helyettesítő tanár (Justin Timberlake), aki nemcsak sármosabb az összes férfitanárnál, de állítólag jelentős vagyont is fog örökölni.
A baj csak az, hogy az új tanerő egy másik tanárnővel (Lucy Punch) kezd randizni. Elizabeth azonban nem adja fel. Nem csak kiszemeltjét akarja meghódítani, hanem az iskolaversenyen is bizonyítani akar. Végre példát mutathat elszántságból, céltudatosságból, ravaszságból és gonoszságból. Az iskola fenekestől felfordul, és a tanári környékén eluralkodik a káosz.

Link(ek):

Rossz tanár

Rossz tanár film

Rossz tanár film letöltés

Rossz tanár film letöltése ingyen

Rossz tanár filmnézés online

Rossz tanár letöltése

Rossz tanár ingyen letöltés

Reklámok