Hupikék törpikék

(The Smurfs)

Műfaj: Animációs

rendező: Raja Gosnell
forgatókönyvíró: Peyo, J. David Stem, David N. Weiss
operatőr: Phil Meheux

szereplő(k): Neil Patrick Harris (Patrick Winslow), Jayma Mays (Grace Winslow), Hank Azaria (Hókuszpók), Jonathan Winters (Törpapa (hangja)), Katy Perry (Törpilla (hangja)), Alan Cumming (Törperős (hangja)), George Lopez (Dulifuli (hangja)), Paul Reubens (Tréfi (hangja))

Tartalom: A törpök majd elkékülnek a sok bajtól, ami egyszerre rájuk szakad: Hókuszpók nem adja fel régi tervét, kézre akarja keríteni ősi ellenségeit, és egy sajnálatos balesetnek (meg Ügyifogyi kétbalkezességének) köszönhetően a nyomukra is jut. A törpcsapat csapdába kerül, és csak egy váratlanul megnyíló vészkijáraton keresztül menekülhet. Ám az a járat egy ismeretlen, távoli világba vezet: New Yorkba.
Törpék szerencsére találkozik a Winslow-házaspárral, akik először megrémülnek a váratlan vendégektől, azután nagyon megszeretik őket. Bár ha az embernek törp az albérlője, többé semmi nem megy egyszerűen, ők mégis kiállnak mellettük – cserébe viszont a törpök is besegítenek, amikor Patricknek és Grace-nek segítségre van szüksége.
Ügyifogyi, Törpilla, Dulifuli, Okoska és a többiek épp kezdenék megszokni az ezer veszélyt rejtő nagyvárost, amikor új vendég érkezik: Hókuszpók ide is követte a kék jelzést.

Link(ek):

Hupikék törpikék

Hupikék törpikék film

Hupikék törpikék film letöltés

Hupikék törpikék film letöltése ingyen

Hupikék törpikék filmnézés online

Hupikék törpikék letöltése

Hupikék törpikék ingyen letöltés

Reklámok