Cowboyok és űrlények

(Cowboys & Aliens)

Műfaj: Akció, Thriller

rendező: Jon Favreau
forgatókönyvíró: Roberto Orci, Alex Kurtzman, Damon Lindelof, Mark Fergus, Hawk Ostby, Steve Oedekerk, Scott Mitchell Rosenberg
operatőr: Matthew Libatique

szereplő(k): Olivia Wilde (Ella), Harrison Ford (Woodrow Dolarhyde), Daniel Craig (Jake Lonergan), Sam Rockwell (Doki), Paul Dano (Percy), Clancy Brown (Meacham), Noah Ringer (Emmett), Walton Goggins (Hunt)

Tartalom: 1873, Arizona. Egy idegen támolyog be a sivatagi kisvárosba, Absolutionba, és semmire nem emlékszik a múltjából. Az egyetlen nyom egy rejtélyes bilincs az egyik csuklóján. Hamarosan rájön, hogy a városka lakói nem szívlelik az idegeneket, és senki meg sem mozdul, amíg nem kap erre parancsot a vasöklű Dolarhyde ezredestől. Ez a város félelemben él. Ám Absolution hamarosan olyan félelmet fog érezni, melyet fel sem tud fogni, mert a várost égi fosztogatók támadják meg. És hirtelen a megvetett idegen lesz az egyetlen reményük. A revolverhős lassacskán emlékezni kezd, ki is ő, honnét jött, és rájön, hogy a birtokában van egy titoknak, amely esélyt adhat a városnak a földön kívüliek ellen.

Link(ek):

Cowboyok és űrlények

Cowboyok és űrlények film

Cowboyok és űrlények film letöltés

Cowboyok és űrlények film letöltése ingyen

Cowboyok és űrlények filmnézés online

Cowboyok és űrlények letöltése

Cowboyok és űrlények ingyen letöltés

Reklámok